Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V.

 

Project West

Locatie: Project West
Gebouwoppervlakte: NVT
Kaveloppervlakte: NTV
Projectinformatie  - Fotoboek - PlattegrondenProject West is een project, welke wij graag willen uitvoeren en welke wij willen uitvoeren vanuit de wensen van de eindgebruikers.

Zo divers als de bevolking is, zo divers is de woonomgeving. Je vindt hier niet alleen gezellige winkelstraten vol bijzondere winkels zoals de grotere supermarktketens, kledingboetieken, bakkerijen, slagerijen, Mc Donalds, KFC, Pizzaria restaurante, shoarma grillroom en visspeciaalzaken. Het barst er ook van cafés, clubs en kleine concertpodia. 

Er zijn diverse recreatieve en culturele mogelijkheden, zoals het NAi en Boijmans van Beuningen, Van Nelle fabriek, Sparta stadion, Zwembad en fitnesscentrums, bibliotheek, kinderboerderij en natuurlijk diergaarde Blijdorp in de nabije omgeving. Daarnaast zijn er diverse kinderopvangen, lagere en middelbare scholen in de omgeving. Tegelijkertijd is het Oude Westen rijk aan rustige straten en pleintjes. Op de grote visserijplein is er wekelijks twee maal een markt. kortom teveel om op te noemen. U dient dit mee te maken en te ervaren. 

Om de wijk nog aantrekkelijker te maken werkt Generaal Ontwikkelingsbedrijf samen met de gemeente Rotterdam en de bewoners aan een beter woon- en leefklimaat in het Oude Westen. Het Oude Westen is kortom een plek voor wereldse mensen, met goede voorzieningen en uitstekend openbaar vervoer. De wijk is voortdurend in ontwikkeling. Hier leven betrokken bewoners van verschillende culturele achtergronden in goede harmonie samen.  


Opbellen