Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V.

 

GOB4 Zierikzee


Locatie:
 Zierikzee. 

Gebouwoppervlakte: 3240m2

 

Projectinformatie  - Te koop - Te Huur


GOB 4 is het eerste succesvolle project dat Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. buiten Rotterdam heeft gerealiseerd. Het pand bevindt zich op de Industrieweg 42 te Zierikzee. 

Het gaat hier om nieuwgebouwde, moderne en representatieve bedrijfsruimten met zicht over de Zeelandbrug. Hierdoor krijg je het gevoel dat je dicht bij de zee bent en de Zeeland Seaports. De locatie is dan ook goed te bereiken dit komt mede door de Zeelandbrug die Noord-Beveland met Schouwen-Duiveland verbindt. De bedrijfsunits aan de Industrieweg 42 zijn gelegen op een goed bereikbare locatie. Gelegen in het midden van het bedrijventerrein van Zierikzee, waarbij de ligging met de steden als Goes, Middelburg, Vlissingen en Rotterdam binnen handbereik is. Uitvalswegen als de N256 en N59 zijn op paar minuten afstand. Zierikzee wordt gezien als de hoofdstad van het eiland Schouwen-Duiveland en telt 10.910 inwoners. In de directe omgeving van het object is een diversiteit aan industrie, ambacht, bouw-/installatiebedrijven en handelsbedrijven gevestigd.  

De units bestaan uit 2 verdiepingen. De begane grond verdieping dient als opslagruimte en de eerste verdieping dient als kantoorunits. De begane grond kan tevens ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals receptie. De units beschikken over sanitair, een elektrische overheaddeur en een eigen parkeervoorziening. 

Momenteel staan er nog een aantal bedrijfsruimtes te huur en te koop op de Industrieweg 42 te Zierikzee. Het gaat hier om een opslagruimte/kantoorruimte. Op de begane grond verdieping bevindt zich de opslagruimte en op de eerste verdieping bevinden zich de kantoorunits. De units beschikken over sanitair en elektrische overheaddeuren. 

De units hebben verschillende afmetingen, waarbij de grootste unit 320m2 is en de kleinste 172m2. De units hebben de volgende afmetingen:

- Unit 1, 2 en 3  220m2
- Unit 5: 320m2
- Unit 9 en 10: 172m2Opbellen